Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • optionix

    VELIKO HVALA VELIKOM ČOVJEKU!!!!!!!!!..toronix.

    avatar

    20.01.2009. (08:41)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Šteta! Nedostajat će ovako originalan i sadržajan blog!
    Godspeed with you!

    avatar

    20.01.2009. (08:45)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i onda on zajaše konja i ode u suton..... pozdrav i tebi dragi! mi ćemo i dalje baljezgati (barem oni kojima je blog razbibriga i ne očekujemo ništa do besplatnog psihijatrijskog ventila), bauljati i - ne mogu se sjetiti ništa treće na B. Sretno!

    avatar

    20.01.2009. (11:29)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Srdačan pozdrav legendi "trejderskog bloganja" u Hrvata.

    Jest da nisam bio čest gost na tvome blogu (heh, kad šolde preferiram zarađivati na malo "staromodnije" načine ;-), ali kvaliteta, zanimljivost i aktulnost su uvijek bili neupitni.

    U svakom slučaju BRAVO!!!

    A još ću samo reći da je šteta što odustaješ upravo u ovim "danima nevere" (ali te posve razumijem - sad je idealno vrijeme za zaraditi gomile para na ovom uzburkanom i volatilnom tržištu ;-)

    avatar

    20.01.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    A neeeeeeeeeeee.... Pa ja sam pratila, i sad da nema više?

    avatar

    20.01.2009. (15:17)    -   -   -   -  

  • funky business

    Veliki gubitak za blog.hr Jako mi je žao se ovako naglo rastaješ od stotina tisuća svojih posjetitelja, ali svakako čestitam na duge 4 godine vjernosti! Uvijek te bilo lijepo čitati

    avatar

    20.01.2009. (17:42)    -   -   -   -  

  • tyche

    Moram priznati da mi to nije struka, cak mi niti ne treba u zivotu, ali mi je bilo jako zanimljivo samo procitati kao Info, koliko ostane u pamcenju, dobro ostane - nek se nade ...
    Najljepsa hvala na dobroj volji i ulozenom vremenu i radu - sto drugo reci. I nadam se da ce blog ostati "konzerviran" da mogu ponovo posegnuti u tu riznicu ako zatreba.

    avatar

    20.01.2009. (20:59)    -   -   -   -  

  • novac

    Hvala Ti OM na svemu, rado ću se vraćati ovdje po još koju vijest ako kapne :) A nekako se nadam da će se opet naći nešto zanimljivo da nam napišeš. Tek tolko bez obaveze. Sretno u trejdanju i životu općenito. Pozdrav, novac.

    avatar

    20.01.2009. (22:32)    -   -   -   -  

  • Darius

    Nije potrebno raditi mirror bloga jer nema roka trajanja nekog bloga bez obzira ako se vise nikada ne osvjezi. Dakle, dok je Blog.hr-a bit ce i ove adrese. Pozdrav!

    avatar

    21.01.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    PUNO VAM HVALA SVIMA KOJI STE NAVRATILI DA ISPRATITE (u zasluzenu mirovinu) OVAJ BLOG i koji ste nam uputili dobre zelje i cestitke! Posto ste se tako lijepo potrudili i sjetili nas se sa komentarima, zasluzili ste da i ja vama odgovorim individualno (ako se ima sta za reci nazad).. pa evo redom:
    @OPTIONIX: hvala ti od srca iako za velike ljude smatram jednog Teslu ili one koji su zrtvovali svoje zivote za obranu zemlje. Mi ostali smo samo mozda dobri ili u najboljem slucaju ljudi sirokog srca (sirokogrudni?) koji neka svoja znanja i iskustva zelimo podijeliti sa svima vama i pri tome zrtvujemo svoje vrijeme i trud . U-toliko eto prihvacam kompliment i hvala i tebi od srca.
    @aparatczyk: and with you, too! Hvala ti!
    @seoska idila: mozda Blogati? Hvala i zao mi je ako sam ispao kritican u dijelu u kojem pisem o tome. NE PROTIVIM se ja bljezgarenju na blogu, pa tome i sluzi djelomicno, nego mi je zao sto urednistvo od 2007 nije naslo za shodno naci tu i tamo mjesta i ZA NASE OZBILJNE TEME (PORED svih bljezgarenja) za naslovnicu. Inace ja sam procitao te unose i neki nisu ni losi iako u moje vrijeme rijec "BRIJATI" je znacila ISKLJUCIVO uklanjati dlacice sa povrsine koze a ne sve ovo o cemu se danas prepiru. Pozdrav i fala!
    @Zvone: Pozdrav i tebi Zvone i hvala tebi na zanimljivim unosima koje sam pratio i tu i tamo komentirao. Zelim ti puno uspjeha u radu u HBOu i zivotu!
    @Elle, Funky & Tyche: Hvala, posebno me veseli sto sam imao tako siroku publiku - a ne samo investitore, trejdere i "opcijashe"~ !
    @Novac: Bojim se dragi prijatelju da je ovo ipak KRAJ ovog bloga. Mozda negdje drugdje (na nekim drugim stranicama) se sretnemo ponovo. Cestitam na prinovi i zelim ti punooo novaca i zdravlja!
    @Darius: oprosti sto te "prekrstih" u unosu- ispravio sam. Znam i ja da se adrese NE brisu i sve to ali kad docekas kao ja KRAJ jednog Lehmana i slicnih najvecih banaka u USA onda vise ne vjerujes da je ijedna firma sigurna ni trajna pa bi mirroring bio potez za buducnost i za "svaki slucaj" ako cijeli blog.hr jednom (nedajBoze) nestane, propadne ili iz drugih razloga bude pobrisan. Znas ono PANTA REI i slicne stvari.. Fala ti na svemu Dariuse!

    avatar

    21.01.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • NikoVil

    OM, puno pozdrava i od mene. Želim ti svako dobro, kao i da dobro opelješiš sjecikese- ha, ha, ha. Ako se maknem iz Hrvatske, pa to bude Kanada poslat ću ti mail - po izboru hrane vidim da bi se dobro slagali, a valja i po kilaži - LOL. Puno sreće i zdravlja, keep on the good work!

    avatar

    22.01.2009. (18:40)    -   -   -   -  

  • Felix

    Ha ha ,izgleda da je ovaj posel ko stvoren za debele riti. Kad sam počel pratiti blog bil sam šlank oko 100tke,a sada imam 130 kila. Hoće ko z menom na vagu ili u ring? Opet Vas sve šijem kao najperspektivniji sljedbenik,a tu sam i OptionMastera prestigel:) Ne veli se zabadav da se na kraju učitelji učiju od učenika. Zato špeka,kobasi i roštilja ,čim više kolesterola i ostalo...može vino , najbolje mi je išlo trejdanje dok sam imal "v riti" ,vizije su same dolazile:)...Zato bi dodal na kraju, ko neskromni skromni prilog na seriju unosa o psihotrejdingu...nikada ne trejdajte bez barem 3 dcl mrzloga gemišta, dva u jedan, pivu nejte piti jer bu vam se spalo:). Red je na kraju nazdraviti pa bum si spil kupicu u tvoje zdravlje!
    Živio OptionMaster i Bog te blagoslovil !

    avatar

    23.01.2009. (00:05)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    @NikoVIll @ FELIX: drago mi je vidjeti da stari prijatelji (naglasak na a) jos uvijek ostave pokoji komentar. Kao prvo da velim odmah da me zena strpala na prisilnu dijetu nakon nove godine iza koje sam tezio 142Kg zive vage (believe it or not). Relativno sam visok (6 feet) pa se to tolko ne primjeti osim na trbuhu, naravno. Long story short navratite na pivu kavu i jedno prasence kod Obelixa ako idete na zimske olympiske igre ili da parafraziram jednu Dylanovu pjesmu
    "If you travelling to a NORTH COUNTRY GAMES
    where the cold winds blow down the borderline
    remember ME as the one who lives there
    'cause my good friends, for you... I always care ! "
    Sto se tice DALJNJIH KOMENTARA mozda ste me krivo shvatili - ja cu doduse maknuti mogucnst unosa daljnjih komentara na HKu ovdje cim se odskrola iz Cool liste po zadnji puta (da sprijecim ostavljanje kojekakvog spama) ali se uvijek mozemo cuti na Opcije.com ako tamo ostavite pokoji komentar (ne mislim aktivno unositi ali mogu ponekad komentirati vase unose ako ih bude) . Mislim da pretplata na adresu opcije.com ostaje do Marta-Aprila i ako tamo stvari NE zamru skroz, ja je mogu i obnoviti (dapace, mislim da hocu bez obzira na to da li ostane sajt ili ga pobrishete jer bi mozda htio na toj istoj adresi jednom napraviti mirror HK-a) Uglavnom TAMO sve ovisi o VAMA (Felix ima kljuc), ja drzim samo adresu , a HK je sada zatvoren i ako imate koji komentar za ovdje mogucnost unosa ce vjerojatno ostati jos kojih 5-7 dana i onde-FAJRONT! POZDRAV DRAGIM PRIJATELJIMA!

    avatar

    23.01.2009. (18:59)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    I evo.. dok polako isticemo po posljednji puta sa COOL LISTE, istice polako i "zivot" iz ovoga bloga , iako moram priznati da me je zacudio broj posjeta na ovom posljednjem unosu (oko 400 do sada). Na zalost uskoro cu morati skinuti mogucnost unosa komentara da ne bi vremenom ovdje nastao kaos od kojekakvog spama. Ako imate sto za reci, pozurite jer cete to moci napisati samo jos nekoliko dana . Iza toga pozdrav svima i sjetite nas se ponekad (i donesite cvijece na nas blog) . Nasa nada je da ce UREDNISTVO BLOGA jednom mozda osigurati neke LINKOVE i na blogove poput nasega koji vise NISU AKTIVNI ali cija ARHIVA IMA ITEKAKO PUNO ZA RECI PRIDOSLICAMA.. Pozdrav svima... vas OptionMaster!

    avatar

    26.01.2009. (23:10)    -   -   -   -  

  • zerosum

    Mislim da nismo nigdje spomenuli Feliksovu grupu na Investopediji, koja je imala sezdesetak profila dok sam pratio.Inace nije samo kod tebe zamrla diskusija,slicno je i kod nekad boljih foruma o investiranju.gdje su bili linkovi i na tvoj blog http://www.cartmann.com/
    (http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15 3/013244635/aktivnost-foruma-0.html?10 (topic aktivnos foruma) puca link na 1 53 treba 153
    http://www.deonica.com/forums/viewtopic.php?t=24
    http://www.deonica.com/for ums/viewtopic.php?t=73puca link fo rums treba forums (radili desetak mjeseci)
    ,a i anketa i broj odgovora kod pingvina dosta govori
    http://poll.pollcode.com/QsC_result?v )
    Na svim tim mjestima je vidljivo i znanje i trud ?
    Kad je Feliks bio u dilemama, uvijek si ga vracao na pravi put jer je vjerovao tvom autoritetu, tih 400 udaraca GOVORI najvjerovatnije to. Vazno je ne izgubit slucajne posjete s cool liste.
    Zbog toga sam uspio rekonstruira najveci dio Feliksovog bloga i stavit na jedan Word fajl. Tu sam naisao na slican mom nacinu, razmisljanje mog prijatelja • OVAJ BLOG TREBA ISPRINTATI I UVEZATI U "BINDER" SVAKO ZIVO BICE U HRVATSKOJ I SIRE!!! OVE FORMACIJE TREBA PODUCAVATI U SVIM SREDNJIM SKOLAMA --- OptionMaster -- 17.12.2005. u 13:32 mislio je na Feliksov blog :-) Objavit cu ga ako se Felix slaze.
    PS sutra je yahoo mislim da ce raditi long callovi :-) ,pozdrav zorosum.

    avatar

    27.01.2009. (03:56)    -   -   -   -  

  • Đus

    ova tematika mi je totalno nepoznata, ali sve potrebnija u životu.
    izgleda da sam puno propustio, ali adresa je u bookmarksima i polako nadoknađujem...
    lijepi pozdrav i puno sreće u "reali"!

    avatar

    28.01.2009. (14:44)    -   -   -   -  

  • zerosum

    Kao sto napisah RADICE LONG CALLOVI . YHOO dionica poslije objave 28/29.01.2009 skocio danas 9%,GOOG Day's Range: 336.31 - 352.33 ,Nasdaq Up 3.55% ,da se vidi da ovaj blog treba citat i kad OptionMaster ne pise ,zao mi je sto je Felix najvjerovatnije zauzet bilo bi dobro da ukljuci makinu i F(AD) -om komentira forum u Davosu , neka vijest s bliskog isoka ,ili nesto drugo bi GOOG moglo vratit na 380-420,ovih dana. pozdrav Zorosum.

    avatar

    28.01.2009. (23:57)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Bravo ZEROSUM! Izgleda da je HK i ovakavi zatvoren KORISNIJI od 90% otvorenih i azuriranih blogova jer nam i dalje moze ZARADITI NOVAC dok ti ostali mogu zaraditi zucni kamenac od sekiranja, nerviracije, ogovaranja, zutila, otrova i opcenite negativnosti ! Pozdrav i cestitam na dobroj prognozi!!!!

    avatar

    29.01.2009. (02:26)    -   -   -   -  

  • zerosum

    THX OM. Tesko je pisat prognoze. Mislim da je ponedjeljak kljucni trbalo bi sutra pratit csco gs jpm c goog i yhoo.i pred kraj poslusat felixov AD ili njega licno , i napravit nesto asimetricno na temu long call vix bi mogao pasti.
    Ne trebas se mnogo nervirat. Zamisli da imas HARDKAPITALIZAM isprintan , u rukama(1-2 kg papira) i gledas ga.
    Mozes samo reci "...dobar sam posao uradio ...", "...a mogu i dalje ,ako mi se hoce...". :-) pozdrav zorosum.

    avatar

    30.01.2009. (02:55)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    ETO DRAGI PRIJATELJI - TO BI BILO TO! OVO JE I SLUZBENO KRAJ OVOG BLOGA I UJEDNO NJEGOV POSLJEDNJI KOMENTAR.

    NAKON OVOGA UKLANJAM RUTINU ZA KOMENTIRANJE u HTMLu DA BI ZASTITIO BLOG OD SPAMANJA I SACUVAO MU IZGLED (konzervirao ga ) ZA BUDUCNOST. AKO MI ZELITE JOS NESTO PORUCITI (bilo vazno ili nevazno - nije vazno) PISITE MI NA MOJ EMAIL OPTIONMASTER@SHAW.CA

    ZAHVALJUJEM VAM JOS JEDNOM NA PRACENJU u protekle 4 godine I SVIMA ZELIM SRECU U ZIVOTU I PUNO USPJEHA! .... ZAPAMTITE JOS JEDNOM : DOK GUBITNICI TRAZE ISPRIKE-POBJEDNICI NALAZE RJESENJA ! Nadam se da sam ovim blogom barem nekima malo pomogao u zivotu- i to mi je dovoljno da se osjecam kao pobjednik. Mozda nisam bas nasao rijesenja za SVE vase zivotne probleme ali barem nisam trazio isprike nego "zasukao rukave" na ovom blogu za vas, (sto je nazalost vise nego sto mnogi cine i u svojim vlastitim zivotima)!
    LIVE LONG AND PROSPER
    VOLI VAS VAS

    OPTIONMASTER

    avatar

    31.01.2009. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...